Offerte
Terug

Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje zeilen

Een sportief en uitstekend verzorgd bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer en Waddenzee. Laat de beslommeringen van de zaak even wegwaaien, hijs samen de zeilen en leer uw collega's beter kennen.

ppPersoneelspret.jpg
Panta Rhei KR07-4.JPG

Teambuilding

Zeilen is een absolute groepsactiviteit! Alleen als iedereen op een goede manier met elkaar samenwerkt komt het schip vooruit. Door samen bezig te zijn leert iedereen elkaar op een ongedwongen manier beter kennen. Onze zeilschepen bieden ook de perfecte omgeving om bijvoorbeeld zaken uit te spreken, want niemand kan er tussenuit.

Vergaderen

Profiteer van de beslotenheid van een zeilschip als vergaderlocatie. U kunt indien gewenst aan boord overnachten en uiteraard verzorgen wij ook graag voor u de catering.

Afvaarthavens & vaargebieden

Op basis van uw wensen kunt u vlak voor vertrek de route bespreken met de schipper. De vaarroute hangt af van de duur van de zeilreis, het weer en de afvaarthaven.

Aantal personen

Welke platboot het beste bij u past hangt geheel af van uw wensen. Wilt u 2-persoons kajuiten of wil ieder een eigen kajuit? Hebt u een grote ruimte nodig voor een presentatie, vergadering of muziekband? Voor groepen van +35 personen kunt u tevens meerdere zeilschepen huren. Het is niet noodzakelijk om zeilervaring te hebben.

Service

De crew van Holland Sail staat bekend om zijn uitstekende verzorging en smakelijke maaltijden. Het buitenleven tijdens een zeilreis maakt immers hongerig.