Offerte
Terug

Ervaringen

Toon ervaringen:

Holland Sail

1189 ervaringen

Ervaring plaatsen
9.7

"leuk zeilweekend"

Riet Van Dale op 24/10/2019
Alberdina

Wij hebben als familie (grootouders, ouders en kleinkinderen) erg genoten van het zeilweekend, het was ook fijn dat het niet regende zodat het aangenaam vertoeven was op het dek. Het schip was voor ons aan de kleine kant: bedden klein en smal, 'laag plafond', bijna iedereen liep gebogen maar dat lag ook aan ons met gestaltes van meer dan 2m of bijna 2m; slechts 2 van ons 11 zijn kleiner dan 1m80.
Schipper Leo en zijn vrouw Margit waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Het eten was lekker, we werden verwend. Positieve ervaring!

"Prachtig mei-weekend op de Alberdina"

Jeroen op 13/05/2019
Alberdina

We (10 50-ers) hadden een fantastisch weekeinde op de Alberdina. Veel zon en wind, dat was al goed geregeld door de schipper. Van ontvangst tot afscheid waren Margrit en Leo super. De Albderdina is in zeer mooie staat, super goed uitgerust en van het meeste comfort voorzien. Keuken top in orde, een perfect schip voor tochten op het Ijsselmeer en het Wad, zeer aan te raden. Margrit en Leo, veel dank. We komen graag nog een keer terug.

"Alberdina"

Jan and Bruce Moss op 13/10/2018
Alberdina

A wonderful week. Beat all expectations. The sailing was superb and different to our sailing in the UK, even on Thames Barges. Our host and hostess were excellent in their tuition and assessment of our own abilities. Skipper Leo's selection of places to visit was excellent adding greatly to the enjoyment of our entire cruise.Also his handling of the ship in tight condition was exceptional. Added to all this it was a very happy week with lots of laughter and fun.It is true that none of us wanted to go home. Thank you Leo and Margit

"weekend"

Erik Smeijers op 09/10/2017
Alberdina

een gezellig weekend uit met een geweldige crew

"Een fantastisch weekend!"

Marleen Eberwijn op 26/10/2016
Alberdina

Wat hebben wij genoten op dit geweldige schip met Leo en Margit!

"Geweldig weekend"

Michiel op 13/04/2016
Alberdina

Geweldig weekend met fantastische gastvrouw en gastheer