Offerte
Terug

Ervaringen

Toon ervaringen:

Holland Sail

1189 ervaringen

Ervaring plaatsen
9.7

"Zeilweekend 27 - 29 september 2019"

Dirk Maes op 02/10/2019
Moeke Zorn

Met een goede crew en een prachtig schip kon het zeilweekend, ondanks het wispelturig weer, niet meer stuk. We hebben er allemaal echt van genoten.

"-"

Loobuyck op 26/09/2018
Moeke Zorn

blabla

"10 met een griffel"

Barendjan van Harskamp op 17/09/2017
Moeke Zorn

We voelden ons bij Maud, Anita en Gerrit ontzettend op ons gemak! Ze waren heel sympathiek, hadden geduld met ons en humor!
En het eten was heel lekker. De groep was schitterend.
Ontzettend bedankt!
groeten - Jeannette en Barendjan

"Top vakantie!!! "

Petra Wessendorp op 26/08/2017
Moeke Zorn

Mijn allereerste zeilervaring; in 1 woord ge-wel-dig!! Een week om nooit meer te vergeten. Echt een kadootje! Heerlijk genoten van het mooie weer in een gastvrije sfeer. Volgend jaar absoluut weer.

"Top vakantie!!! "

Petra Wessendorp op 26/08/2017
Moeke Zorn

Mijn allereerste zeilervaring; in 1 woord ge-wel-dig!! Een week om nooit meer te vergeten. Echt een kadootje! Heerlijk genoten van het mooie weer in een gastvrije sfeer. Volgend jaar absoluut weer hoor.

"Top vakantie!!! "

Petra Wessendorp op 26/08/2017
Moeke Zorn

Mijn allereerste zeilervaring; in 1 woord ge-wel-dig!! Een week om nooit meer te vergeten. Volgend jaar absoluut weer hoor.

"Amsterdam"

Eva Baets op 26/09/2016
Moeke Zorn

Met zalig weer en uitstekende bemanning en bezoekers was het een fanatastische zeiltrip

"Bij sailing2gether laad je de accu weer op."

Rinus en Ine Wuijts op 07/09/2016
Moeke Zorn

De eerste dag is het nog wennen, maar vanaf dag 2 ben je al snel van al je spanningen verlost. Samen de zeilen hijsen en daarna genieten van zon, wind en water. Hoe fijn kan het leven zijn. Vakantiestress? Niet als je mee gaat op een zeilschip van sailing2together.