Offerte
Terug

Vakantie

Zeilvakantie in Nederland

Een tijd vol afwisselingen. Zeil op het IJsselmeer & Waddenzee en bezoek onderweg mooie havensteden of de Waddeneilanden.


IMAG0073.JPG
actief op De Vriendschap.jpg

Afvaarthavens & vaargebieden

Op basis van uw wensen kunt u vlak voor vertrek de route bespreken met de schipper. De vaarroute hangt af van de duur van de zeilreis, het weer en de afvaarthaven.

Reisgenoten

Ga zeilen met uw familie, vrienden, collega's of scholieren en stel uw eigen zeiltocht samen. Tijdens een weekend zeilen of zeilvakantie, beleeft u samen een leuke tijd aan boord. Het is niet noodzakelijk om zeilervaring te hebben.

Is uw groep kleiner dan 8 personen, dan is een heel schip wellicht wat groot. Holland Sail biedt ook de mogelijkheid alleen een bed of hut te boeken. Bekijk de meezeiltochten van Holland Sail op sailing2gether.nl

Onderweg

Tijdens de zeiltocht kunt u van boord gaan om een mooie wandel- en fietstocht te maken in het achterland of op de Waddeneilanden. U kunt authentieke havensteden en musea bezoeken of duinen en vuurtorens beklimmen. In onze TravelGuide kunt u bekijken wat er allemaal te doen en te zien valt rond het IJsselmeer en op de Waddeneilanden.

Service

De crew van Holland Sail staat bekend om zijn uitstekende verzorging en smakelijke maaltijden. Het buitenleven tijdens een zeilreis maakt immers hongerig. Holland Sail biedt u:

Kinderen

Zeilen is leuk voor alle leeftijden! De schippers hebben ruimschoots ervaring met zeilen met kinderen. Dus een zeilvakantie is ook leuk als familie uitje of schoolreis.